Geweldige afscheidsverrassing en donatie Kelderman groep

“In één woord overweldigend”. Dat is de reactie van Hans Koopman op het voor hem georganiseerde afscheidsfeest. In alle heimelijkheid hebben directie en medewerkers van de Kelderman groep, met medeweten van zijn thuisfront, een mooi en overweldigend afscheidsfeest georganiseerd.

Op een sprookjesachtige locatie namen medewerkers en oud-medewerkers en hun partners afscheid van Hans.
Na meer dan 20 jaar aan het roer van Kelderman te hebben gestaan was er geen sprake van een vertrek met ‘stille trom’.
Naast alle lieve woorden en mooie cadeaus ontving Hans uit handen van algemeen directeur Kees Blotenburg een prachtige donatie voor de Michael Gerritsen foundation.

Hoe “overweldigend” kan worden uitgelegd beschrijft Hans als volgt:

“Het is hartverwarmend om te zien hoe alle mensen waarmee je in de afgelopen 20 jaar hebt samengewerkt, met en over je spreken. Dat mijn leiderschap zo gewaardeerd werd heb ik eigenlijk nooit bij stil gestaan. Ik heb proberen te doen wat nodig was om, Kelderman toekomstbestendig te maken en de werkgelegenheid voor alle mensen zo goed als mogelijk te waarborgen. Ik heb dat gedaan door dicht bij mijzelf te blijven.

Ik word er wel een beetje verlegen van als waardering dan zo uitgesproken wordt, maar het was prachtig om te beleven. En een mooie afsluiting van een dynamische en waardevolle periode. Dat deze dank en waardering ook nog wordt benadrukt door een indrukwekkende donatie aan mijn foundation, daar word ik dan oprecht stil van. Alle lieve mensen van Kelderman, nogmaals zeer bedankt”

Onze privacy verklaringMet gemaakt door: CASE