handen schudden

Activiteiten & nieuws

Onze foundation presenteert regelmatig activiteiten en nieuws op deze pagina. Ook projecten die we doen, publiceren we hieronder. Daarvoor vragen wij vanzelfsprekend altijd toestemming van de ouders.

Nieuwe overzichten en cijfers

25 juni 2024

In 2023 hebben wij verder mogen bouwen aan onze naamsbekendheid en de dingen die wij doen.

Een hypocampe voor Lou

24 juni 2024

Van Tineke, de moeder van Lou ontvingen wij het verzoek voor een bijdrage aan een hypocampe. Lou, een vrolijke jongen van 10 jaar oud, woont dicht aan zee en wordt helemaal blij van een strandwandeling.

Aangepaste bus voor Sem

8 november 2023

Sem is twaalf jaar en is geboren met Spina Bifida. Hierdoor heeft hij heel weinig gevoel in zijn benen en is hij rolstoelgebonden.

Nieuwe Hippocampe onderdelen voor Ties

24 oktober 2023

Ties is al 11 jaar ziek, doordat hij als klein mannetje een hersentumor had. Door deze tumor is er veel beschadigd. Maar er zijn een paar dingen in het leven waar Ties enorm van geniet en één daarvan is wandelen!

Domicilie Makelaars bestaat 25 jaar

17 oktober 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 vierde Domicilie Makelaars zijn 25-jarig bestaan.

Activiteitenverslag en financiële jaarstukken gepubliceerd

19 juni 2023

Op 19 juni 2023 heeft de MGF haar financiële cijfers over boekjaar 2022 en het activiteitenverslag 2022-2023 gepubliceerd op haar website.

Kimberley Bos ambassadeur van de Michael Gerritsen Foundation

13 april 2023

Kimberley Bos wordt ambassadeur van de Michael Gerritsen Foundation. Ondanks haar drukke schema is zij bereid het ambassadeurschap op zich te nemen.

Prachtig concert in Noorderkerk leidt tot een grote donatie

12 april 2023

Op Vrijdag 24 Maart werd in de Noorderkerk in Ede een prachtig concert gegeven. Klassiek en pop ontmoetten elkaar op een verrassende en harmonieuze wijze in een samenspel tussen orgel, vleugel en slagwerk.

Geweldige afscheidsverrassing en donatie Kelderman groep

17 november 2022

“In één woord overweldigend”. Dat is de reactie van Hans Koopman op het voor hem georganiseerde afscheidsfeest.

Uniek Efteling evenement georganiseerd door Stichting zorgeloos kind

18 oktober 2022

Op uitnodiging van Aart van Meerveld, bestuurslid van stichting zorgeloos kind, waren Hans en Jannie Koopman afgelopen Zaterdag aanwezig in de Efteling in Kaatsheuvel.

Geweldige donatie van Verburg Capital

6 juli 2022

Op 6 Juli jongstleden ontving Hans Koopman namens de Michael Gerritsen foundation een cheque ter waarde van € 10.000,— van Jan Verburg van Verburg Capital b.v..

Nieuwe website

2 juli 2022

Op de verjaardag van Michael laten we iedereen weten dat we er voor je zijn. De livegang van onze website is de eerste mijlpaal na onze oprichting.

Bij de notaris

17 maart 2022

Op 17 maart was het zo ver. De foundation is een feit! Ons gedreven bestuur legde alle doelen en uitgangspunten formeel vast in statuten.

Bestuursleden

24 januari 2022

De heer Koopman neemt persoonlijk het initiatief om de foundation op te richten. Hij vraagt de heren Van der Horn en De Boer erbij vanwege hun jarenlang ervaring in vergelijkbare functies. Gedrieën vormen zij het bestuur in de functie van achtereenvolgend voorzitter, penningmeester en secretaris.

Onze privacy verklaringMet gemaakt door: CASE