Nieuwe Hippocampe onderdelen voor Ties

Afgelopen voorjaar konden wij Joshua blij maken met een nieuwe Hippocampe. De oude was te klein geworden. Hierdoor konden wij Ties, voormalig klasgenootje van Joshua, blij maken met de vrijkomende Hippocampe.

Voor Ties is een wandeling in het bos een gelukmakend moment; en dat geldt natuurlijk ook voor zijn ouders.

Van de ouders van Ties ontvingen wij dit bericht:

“Eerder dit jaar werd ik geappt door Eunice, de moeder van Joshua van Gent. Zij zouden via de Michael Gerritsen Foundation een nieuwe Hippocampe rolstoel krijgen. En zij mochten hun huidige stoel aan iemand anders weggeven. Deze stoel was al een tijd een grote wens van ons, voor onze zoon Ties.

Ties is al 11 jaar ziek, doordat hij als klein mannetje een hersentumor had. Door deze tumor is er veel beschadigd. Maar er zijn een paar dingen in het leven waar Ties enorm van geniet en één daarvan is wandelen! Wij wonen naast het bos en wandelen dan ook graag daar. Met deze Hippocampe zou dat nog makkelijker worden. Dus wij wilden deze stoel graag overnemen!

De stoel had nog wel wat aanpassingen nodig om deze stoel voor Ties zo goed mogelijk te kunnen gebruiken. En ook dit werd via de Michael Gerritsen Foundation helemaal geregeld. Zo bijzonder hoe dit allemaal gegaan is.

We zijn de stichting daarvoor enorm dankbaar! We hopen heel wat boswandelingen met Ties te mogen maken.

Hartelijk dank! “

Onze privacy verklaringMet gemaakt door: CASE