Kimberley Bos ambassadeur van de Michael Gerritsen Foundation

Kimberley Bos, Olympisch skeleton atleet en medaillewinnaar op de olympische spelen (Winterspelen Peking 2022), wordt ambassadeur van de Michael Gerritsen Foundation.

Kimberley, afgelopen seizoen 2e tijdens het WK in st. Moritz, richt zich op de olympische spelen van 2026 die in Milaan zullen worden gehouden. Ondanks haar drukke schema is zij bereid het ambassadeurschap op zich te nemen.

“Ik vind het mooi om, naast mijn sportieve carrière ook maatschappelijk een bijdrage te kunnen leveren. Ik help graag mee aan het breed uitdragen van de activiteiten van de Michael Gerritsen Foundation en op deze manier te bouwen aan de naamsbekendheid bij het publiek” aldus een enthousiaste Kimberley Bos.

Hans Koopman is blij met de waardevolle aanvulling. “Kimberley kan met haar naamsbekendheid de foundation beter op de kaart zetten. Hierdoor komen wij dichter bij onze doelgroep”.

Ik word er wel een beetje verlegen van als waardering dan zo uitgesproken wordt, maar het was prachtig om te beleven. En een mooie afsluiting van een dynamische en waardevolle periode. Dat deze dank en waardering ook nog wordt benadrukt door een indrukwekkende donatie aan mijn foundation, daar word ik dan oprecht stil van. Alle lieve mensen van Kelderman, nogmaals zeer bedankt”

Onze privacy verklaringMet gemaakt door: CASE